Over ons

Ruime ervaring in grondwerken

Jan Brughmans Grond- en Graafwerken

Grond – en graafwerken Jan Brughmans is een vooruitstrevend familiebedrijf dat kwaliteit en service op de eerste plaats zet. 

U kunt bij ons terecht voor alle grond- en afbraakwerkzaamheden. Hiervoor garanderen wij u uiteraard de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Wat wij voor u kunnen doen

Door onze meer dan 25 jarige ervaring hebben wij de vereiste kennis en technieken verworven om uw project tot een mooi einde te brengen. Dit is mogelijk dankzij ons goed team en ons uitgebreid assortiment aan moderne machines.

Ons wagenpark is uitgerust om een groot aantal diensten op het gebied van grondwerk snel en veilig uit te voeren. Dat maakt ons de juiste partner voor al uw grondwerken.

Grondwerken Brughmans

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van grondwerken?

Raadpleegt u dan de diensten pagina op deze website of neem vandaag nog contact met mij op via 0477-290972 of per email: jan.brughmans@telenet.be.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Onze offertes zijn altijd glashelder en vrijblijvend. Hierdoor komt u nooit achteraf voor onplezierige verrassingen te staan. Bij ons staat de klant centraal, ons motto is: “afspraak is afspraak”. 

Neem vandaag nog contact op voor uw vragen voor grondvervoer door en u verkrijgt een stipte service aangeboden.

Logo Grond- en graafwerken Jan Brughman BVBA